Pizzabollen

Wil jij pizzabollen kopen voor gezellig avondje thuis of een zakelijke gelegenheid?

Je eigen pizza’s maken is zo leuk! In je eigen oven op een pizzasteen, in een pizzaoven in de tuin, met een kamado barbecue / Green Egg, etc. Ons pizzadeeg weegt ca. 250 gram per stuk en is gemaakt van hoogwaardige Italiaanse meelsoorten, water, extra vergine olijfolie, gist en zeezout.

De pizza’s van Koertino worden volgens hetzelfde recept gemaakt.

Je kunt pizzabollen bij ons afnemen, ingevroren of vers. Er is geen significant kwaliteitsverschil tussen ingevroren of verse pizzabollen. De prijs bedraagt 2,50 p.st. incl. btw.

Ingevroren pizzadeeg

Je kunt pizzadeeg ook buiten openingstijden bij ons afhalen of (gratis) laten bezorgen in de regio. Er is geen minimale afname. Je krijgt de pizzabollen verpakt per 3 à 4 in een diepvrieszakje mee.

Om te bestellen, stuur een mailtje naar info@koertino.nl, of ga tijdens openingstijden naar de bestelportal van Koertino.

Instructie

  1. Haal de pizzabollen bevroren (!) uit de verpakking en leg ze met de platte kant op een werkblad.
  2. Plaats een vochtige theedoek over de bollen en laat ze 3-5 uur ontdooien voor je verder gaat met het maken van de pizza. Bekijk bijvoorbeeld het tweede deel van de masterclass van Simon Giaccotto ter inspiratie.

Vers pizzadeeg

Wil je liever verse pizzabollen zoals in de pizzeria?

Om verse bollen goed te laten rijzen hebben we 1 à 2 dagen nodig voor je aanvraag. Je ontvangt de pizzabollen per stuk verpakt in een doosje. Als je wilt kun je onze pizzakratten lenen tegen een borg van 15 euro per krat en 15 euro per deksel. Bij inlevering krijg je dat weer terug.