Dark kitchen pizzeria

Koertino is als ‘dark kitchen’ pizzeria ondergebracht bij Food Union, onderdeel van het Keilepand in Rotterdam-West. We zijn geen servicegericht restaurant; het verblijf is zeer informeel.

Hier eten

Je kunt je afhaalbestelling hier binnen en buiten eten. De afhaalkorting van 10% geldt momenteel ook nog wanneer je hier eet.

We zijn officieel geen onderdeel van Cult=us, dus je kunt je Koertino pizza voorlopig niet in het bar-restaurant eten.

Er zijn gescheiden toiletten aanwezig en de locatie is integraal toegankelijk. Je kunt hier gratis parkeren en goed je fiets stallen.

Bezorging

Koertino doet bezorging met eigen bezorgers. Je kunt bestellen via bestellen.koertino.nl.

Afhalen

Afhalen kan door tijdens openingstijden langs te komen, te bestellen via bestellen.koertino.nl of te bellen naar 0620773388. De bestelling kun je op het afgesproken tijdstip afhalen bij op Keilestraat 7a (Food Union, Keilepand M4H). Je kunt ook pinnen of contant betalen.

Je kunt ons vinden achter de Keilestraat, aan de kant van de volkstuintjes. Bij het stoepbord van Koertino is een kleine zwarte deur, die – als het goed is – open is. Ga rechtsaf en loop door de industriële keuken. Aan het einde is een klein gangetje, ga daar naar rechts. We zitten een beetje verstopt, geef ons een belletje als je wilt!

Je krijgt 10% korting op je afhaalbestelling. Kies op bestellen.koertino.nl voor ‘afhalen’. Gebruik bij ‘actiecode’: KOERTINO010. Ook bij een pin- of contante betaling wordt 10% korting verrekend.

Wil je voor een andere dag een bestelling plaatsen om af te halen? Stuur een mailtje naar info@koertino.nl.